Ar fi bine daca macar odata pe saptamana am organiza lupte pe echipe sa ne cunoastem colegii, sa stabilim reguli in timpul luptei, strategii etc. Daca sunteti deacord postati aici sau spuneti parerea voastra.
2 participanți
LUPTE IN ECHIPA
Vizitator- Vizitator
- Mesaj n°2
Re: LUPTE IN ECHIPA
am vorbit deja cu gabysssu despre asta si o sa urmeze niste planificari
Vizitator- Vizitator
- Mesaj n°3
Daca ar vedea postul si cei interesati mai mult zic eu, cei care sunt inca la inceput adica cred ca ar avea ce invata de la cei mai experimentati. Nu vad intrebari pe forum, orice sa se vada ca exista interes, macar genu " cum fac aia, e bun tancul ala" orice , nu va fie frica sa postati asta da dovada de interes.
Fr3ck- Recrutier
Data de inscriere : 11/03/2014
- Mesaj n°5
Problema e ca intram 4,5 pe forum,si restu "bn mersii"
Vizitator- Vizitator
- Mesaj n°6
Stiu Fr3ck doar cativa dintre noi intram pe forum restu intra pe W.o.T se joaca bine mersi,pe ts nu is pe forum nu is,risca sa fie da-ti afara.
Vizitator- Vizitator
- Mesaj n°7
E buna ideea cu luptele pe echipe mai ales sa ne facem niste strategii. Aveti dreptate ca nu intra prea multi pe forum, macar am afla cand sunt dispusi sa joace ca sa fim cat mai multi. Toti avem probleme si putin timp liber, dar daca postam pe un topic cand am putea sa participam ne-am organiza mult mai bine.
danytop- Moderator
Data de inscriere : 10/03/2014
- Mesaj n°8
macar cand sunteti on pe joc intrati pe ts3 la echipe nu va dati ascunsi
Vizitator- Vizitator
- Mesaj n°9
Poate ma repet sau repet ce spun colegi nostri dar ca sa fim un clan cu pretentii trebuie putina implicare din parte tuturor. Hai sa spnem aici daca suntem dispusi in limita timpului pe care il petrecem pe Wot sa organizam niste lupte de antrenament, company etc. Cum vreti sa luptam in lupte pentru teritorii sau in concursuri daca efectiv se implica doar maxim 7,8 jucatori. Postati aici dacs vreti, puteti,aveti chef de antrenamente si lupte de clan.
danytop- Moderator
- Mesaj n°10
insa ar fi bine din acest moment sa se gandeasca fiecare, de disponibilitatea in functie de timpul alocat jocului sa incerce sa fie mai activi in clan, vb de luptele organizate in echipe si nu in ultimu rand prezenta pe ts3 deoarece cu cat suntem mai activi cu atat mai repede putem sa ne gandim la teritorii.
nu in ultimu rand sa incercam fiecare sa ajungem sa avem macar un tanc tier 6 full la skile si la kiturile ajutatoare si unul full de lvl 8, incercati sa faceti un efort cu chestia aceasta.
daca aveti printre cunoscuti jucatori de wot care se potrivesc profilului clanului nostru vb. cu ei sa aplice pentru clan avem nevoie de un clan activ de minim 40 de jucatori si dupa ce toata lumea isi va da interesu macar 50%, va asigur ca o sa vina si rezultatele.
va multumesc
nu in ultimu rand sa incercam fiecare sa ajungem sa avem macar un tanc tier 6 full la skile si la kiturile ajutatoare si unul full de lvl 8, incercati sa faceti un efort cu chestia aceasta.
daca aveti printre cunoscuti jucatori de wot care se potrivesc profilului clanului nostru vb. cu ei sa aplice pentru clan avem nevoie de un clan activ de minim 40 de jucatori si dupa ce toata lumea isi va da interesu macar 50%, va asigur ca o sa vina si rezultatele.
va multumesc
danytop- Moderator
- Mesaj n°11
disponibil la fel ca mario mai putin wekendurile in care o sa plec la ai mei, dar o sa anunt inainte
|
|